Begeleiding - renew-you.nl
Paarden coach, coaching met paarden, amsterdam, noord holland, haarlem, begeleider met paarden, verandering, vernieuwing,
paardencoaching, coaching met paarden, begeleiding, vernieuwing , verandering, specialist, peggy loogman, paarden coach, noord holland, haarlem
68
page-template-default,page,page-id-68,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Ik behoor slechts de spiegel te zijn waarin de ander zijn eigen onvolkomenheden ziet en deze onder mijn begeleiding weer op orde kan brengen.


Ik heb al mijn ervaringen en kennis gebundeld en een unieke manier van begeleiding ontwikkeld.
Mijn rijke kennis en liefde voor paarden, mijn zakelijke en wetenschappelijke achtergrond en mijn grote inlevingsvermogen hebben hiertoe bijgedragen.

 

Het uitgangspunt  van mijn begeleiding is dat een ieder de oplossing voor zijn of haar problemen in zich draagt.

We beschikken allemaal over een zelfcorrigerend en zelfherstellend vermogen. Dit vermogen is ingesteld op vernieuwing (“renew”) en ontwikkeling.

 

In onze drukke en snelle samenleving zijn we echter vergeten hoe we hier op af kunnen stemmen en hoe we dit vermogen in werking kunnen zetten. We zoeken buiten onszelf naar oplossingen voor onze problemen en stillen onze pijn en ongemak onder andere met hard werken, consumeren, eten, medicijnen en alcohol.

Mijn begeleiding gaat uit van ieders eigen kracht en authenticiteit waarbij een probleem of een crisis wordt gezien als een kans op vernieuwing en ontwikkeling. Ik kan je helpen om te leren hoe je vanuit jouw potentieel kunt leven en om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Zodat je kunt groeien door ervaringen en omstandigheden in plaats van in weerstand te leven of je afzijdig te houden.  


Door mijn grote inlevingsvermogen kan ik jouw behoeften aanvoelen en jouw potentie zien. Ik kan je helpen om jouw talenten te ontdekken en optimaal te benutten. Hierdoor kun je meer levensgeluk, harmonie en welzijn ervaren.

 

Elk mens is uniek en mijn begeleiding wordt daarom geheel op de persoon afgestemd. De inzet van paarden bij mijn begeleiding is mogelijk en werkt versterkend en diepgaand maar is niet bij elke sessie nodig of wenselijk. Mocht je interesse hebben in paardencoaching dan kun je op de pagina paardencoaching verder lezen.

Ik wil benadrukken dat ik geen mensen kan helpen die met zware psychische problemen kampen, mijn begeleiding is daarvoor niet geschikt.

 Ik kan je begeleiden bij onder meer het volgende:


  • Eigen positie herkennen om in je kracht te kunnen staan.
  • Maskers afzetten en vervolgens je authentieke zelf durven zijn.
  • Angsten onder ogen te komen en ermee om leren gaan zodat deze je niet langer beperken.
  • Negatieve gedragspatronen, denkwijze en overtuigingen doorzien en doorbreken om meer vrijheid te ervaren.
  • Emoties en gevoelens signaleren en op een adequate wijze inzetten om beter door het leven te navigeren.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar info@renew-you.nl