Tips - renew-you.nl
tips, advies, coaching, begeleiding, hulp nodig, paarden coach, paardencoaching, advies, peggy loogman, pony's , zelfinzicht, comfort zone, angst, gevoelens, emoties,
tips, advies, coaching, begeleiding, hulp nodig, paarden coach, paardencoaching, advies, peggy loogman, pony's , zelfinzicht, comfort zone, angst, gevoelens, emoties,
456
page-template-default,page,page-id-456,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsiveStep out the comfortzone

Neurowetenschapper Shlomo Breznitz stelt dat het brein prikkels nodig heeft om in vorm te blijven. Het is belangrijk om los te komen van routines en de automatische piloot want door dingen steeds op dezelfde manier te doen wordt het brein niet geprikkeld.

Door het invoeren van nieuwe informatie en dingen anders te doen dan normaal creëren de hersenen nieuwe verbindingen en blijven ze fit. Daarom is het belangrijk om open te staan voor veranderingen en vernieuwing.

Er kunnen angstgevoelens optreden wanneer je uit je comfortzone stapt. Ik kan je helpen om deze angstgevoelens te overwinnen en om verandering en vernieuwing tot stand te brengen in jouw leven.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar: info@renew-you.nl

                     

The only way to get out is to go inside

We geven vaak anderen om ons heen of aan situaties de schuld van onze pijn want naar binnen kijken is eng en confronterend.

We doen er alles aan om onszelf niet aan te hoeven kijken en vluchten in hard werken, alcohol, consumeren, reizen maar ook in spiritualiteit en geloof.

De echte realiteit en waarheid ligt grotendeels verborgen onder de door onszelf zelfgecreëerde maskers, gedragspatronen en onbewuste delen. Daar schuilen ook de oplossingen en de inzichten maar we kunnen daar zonder hulp vaak niet meer bijkomen. Een ander ziet ons scherper, we hebben immers blinde vlekken voor onszelf en zijn niet volledig zelfbewust. Vooral paarden zijn uitermate geschikt voor het spiegelen van onze ware natuur.

Durf jij onder mijn begeleiding naar “binnen” te kijken en daarmee tot oplossingen en inzichten te komen? Mail voor een afspraak naar info@renew-you.nl

 

7 steps towards freedom

1) I am: honour yourself and feel safe, everything is how it should be. Trust in life and be part of it.

2) I feel: honour your body and listen to your feelings and emotions like a navigation system. Realise that you aren’t your emotions, they are just energy in motion. 

3) I do: express your essence and show your true self to the world. 

4) I love: follow your heart and love unconditionally and pure but don’t give yourself away and love yourself first.

5) I speak: speak your truth but you don’t have to convince anyone that you are right.

6) I see: recognise that life is constantly giving us a teaching. Look into situations in different perspectives. Observe your thoughts, emotions and feelings.

7) I understand: learn from the people around you, especially the ones who care for you. Learn from every situation and make the best of it, don’t be a victim. Be compassionate and understanding but be strong and stand up for yourself. Step into the unknown without fear.

Hulp nodig op de weg naar vrijheid? Ik begeleid je graag! Mail voor een afspraak naar info@renew-you.nl

 

Destination

De weg naar onze bestemming is niet eenvoudig, we komen onderweg vele obstakels tegen die ons willen ontmoedigen.

Dit zijn zowel onze eigen angsten, overtuigingen en onzekerheden als die van de mensen om ons heen.

De maatschappij en onze omgeving maakt het ons ook moeilijk om van de gebaande paden af te wijken,” anders” denken wordt vaak niet gewaardeerd.

Anders denken vormt namelijk een bedreiging voor de heersende overtuigingen en aannames die een “werkelijkheid” in stand houden die vaak ten gunste komt van de machtigen die graag zelf de touwtjes in handen hebben.

Al lijk je nog zo vast te zitten in een situatie besef dat er altijd een keuze bestaat om het anders te doen, vrije wil kan niemand jou afnemen.

Maak duidelijke keuzes, twijfel niet en laat je niet afleiden of beïnvloeden.

Stem af op hetgeen jou vreugde schenkt en leef volgens jouw eigen waarheid.

Vind je dit lastig? Ik help je graag! Mail voor een afspraak naar info@renew-you.nl

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.